JÁRVÁNYÜGYI MEGFIGYELÉS

Tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy a Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatala az Alcsútdobozi Háromhárs Óvodában az igazoltan Covid – 19 pozitív eredményt mutató koronavírus fertőzött szoros kontaktjait, 2021.01.25-ig járványügyi megfigyelés alá helyezte. Amennyiben a járványügyi megfigyeltek a megfigyelési idő alatt észlelik a koronavírus fertőzés tüneteit (légúti tünetek, láz, ízületi és izomfájdalom, íz és szagérzékelés zavara, fejfájás) telefonon keresztül vegyék fel a kapcsolatot háziorvosukkal!

A Háromhárs Óvodában a járványügyi zárlat 2021.01.25-én 24 órakor megszűnik. Az intézményben a rendszeres fertőtlenítő takarítás mellett, megkezdtük a fertőtlenítő nagytakarítást elvégzését.

A járványügyi zárlat alá helyezett személy a zárlat időtartama alatt az otthonát nem hagyhatja el, másokkal csak orvosi engedéllyel és ellenőrzés mellett, a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhet. Amennyiben a megbetegedés gyanúja felmerül, a háziorvossal történő telefonos kapcsolatfelvétel szükséges!

Tóth Erika polgármester