TOP -4.1.1-15-FE1-2016-00020

A kedvezményezett neve: Alcsútdoboz Település Önkormányzat

A projekt címe: Egészségügyi Központ felújítása

A szerződött támogatás összege: 53 385 315,- Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Az alcsútdobozi háziorvosi rendelő, a fogorvosi szolgáltatás alcsútdobozi rendelőjének megújítása, felcsúti rendelőjének kialakítása, illetve az alcsútdobozi védőnői tanácsadó helyiség fejlesztése a cél.

Felcsúton a faluházban új rendelő kialakítása történik, hogy a település lakosai helyben is hozzáférjenek a magas színvonalú fogorvosi alapellátáshoz. Itt beszerelésre kerül egy röntgengép is, melynek külön helyiséget szükséges kialakítani. Vizesblokkot, elektromos szerelést, helyreállítási munkákat tartalmaz a projekt.

Alcsútdobozon az Egészségházban a fogászati és háziorvosi rendelő és a védőnői tanácsadó korábban is működött, cél a felújítás, fejlesztés, átalakítás, korszerűsítés. A rendelők és a tanácsadó felújítása során a burkolatok, nyílászárók cseréje, átalakítása, épületgépészeti megoldások átalakítása (víz, fűtés), új szaniterek felszerelése, új, épületen belüli elektromos hálózat kiépítése, külső homlokzati hőszigetelés készítése, bejárat és akadálymentesítés felújítása történik.

A projekt keretén belül mintegy 74 féle, összesen közel 400 db orvosi eszköz, bútor beszerzése is történik.

 A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.08.31.

A projektazonosító száma: TOP-4.1.1-15-FE1-2016-00020